gardeshban.ir

امروزه در بسیاری از هتل های دنیا انواع مختلفی از صبحانه های سرد و گرم سرو می شود که تست کالباس و پنیر از جمله این صبحانه ها است.
کد خبر: ۲۶۶۲۲
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 31
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ایران این غذا به عنوان یک میان وعده و یا پیش غذا و با نام اسنک سرو می شود که علاوه بر پنیر و کالباس مخلفات دیگری همچون فلفل دلمه ای و قارچ نیز به آن اضافه می شود

پنیری که در این غذا از آن استفاده می شود می تواند پنیر گودا، پنیر چدار ،پنیر ورقه ای و یا پنیر پیتزا باشد این قسمت بسته به سلیقه افراد و علاقه شان به انواع پنیر متفاوت است.

زادگاه پنیر پیتزا نیز امریکا می باشد. این پنیر در واقع نوعی پنیر نیمه جامد است. این پنیر هر چند خوشمزه است ولی باید بدانید که مصرف بیش از اندازه آن سلامت افراد را به خطر می اندازد.

توصیه شده است که پنیز پیتزا را همراه با سبزیجات فراوان مصرف کنید تا مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن کاهش یابد.

چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است.
اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

مواد لازم برای تهیه صبحانه کالباس و پنیر

هویج : 1 عدد

سیب زمینی : 1 عدد

پنیر پیتزا : به مقدار لازم

تخم مرغ : 3 عدد

نان تست : 6 عدد

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

تست کالباس و پنیر

مراحل پخت تست کالباس و پنیر


ابتدا سیب زمینی را می گذاریم تا بپزد.(حدود 1 ساعت)باید کاملا نرم شود.

هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می آوریم .(می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)

در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم.

ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.

سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می ریزیم.

پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می دهید و در ساندویچ ساز را می بندیم .

پس از چند دقیقه تست شما آماده می شود.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار